HOME

Over ons

Activiteiten

Wat kunnen wij u aanbieden?

Wat kunt u ons aanbieden?

Downloads

Contact

Nieuws

Vacatures

Verkoop

             

       

Doelstellingen

Wij trachten u een totaaloplossing aan te bieden op gebied van elektronische herstellingen en automatisatie. Indien een cruciaal element van uw machine niet herstelbaar blijkt bieden we u zo snel mogelijk een alternatief voor.

Voor kleinschalige automatiseringsprojecten kunnen we zorgen voor de nodige engineering op vlak van ombouw en retrofitting.

Bij niet-dringende herstellingen waar de nodige engineering is vereist wegens de complexiteit van deze, maken wij een voorstudie om de technische en financiële haalbaarheid van eventuele herstellingen te kunnen inschatten. Indien deze kosten-baten analyse negatief blijkt proberen we een alternatief te vinden, volgens de wensen en uitgangspunten van onze klanten (zoals uitdovende stockvoorraad of obsolete onderdelen).Specialiteit van het huis


Herstellen van servomotoren behoort tot onze kerntaken. Voor servomotoren volgens het resolver en positiecoder principe hebben we de nodige expertise voor herstelling en afregeling.
Voor deze en andere types servomotoren (ook volgens ander feedback principe), bekijken we wat nodig is om op een professionele manier deze motoren in een totaalpakket hersteld, gereviseerd en volledig functioneel getest aan onze klanten terug te bezorgen.

Onder: voorbeelden van motoren met afregeling volgens positiecoder (ABS) en volgens het resolver principe.

Webdesign by

Sigmatec

Copyright Electrova BVBA • 2016 ©
Hosted by

Easyhost